ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Співробітник МЗС РФ став фігурантом справи про вбивство

Обставини події з'ясовують правоохоронні органи.

Співробітник МЗС РФ став фігурантом справи про вбивство
МИД РФ
Фото: tvc.ru

Співробітник МЗС РФ став фігурантом справи про вбивство двох осіб, яке сталося в ніч на понеділок на південному заході Москви.

Про це повідомляє РБК із посиланням на департамент інформації і друку МЗС.

"Нам відомо про трагедію зі співробітником МЗС. Обставини події з'ясовують правоохоронні органи", - сказав представник дипломатичного відомства.

У ніч на 15 травня у квартирі на Ленінському проспекті з вогнепальними пораненнями були виявлені тіла чоловіка, жінки і малолітньої дівчинки. Жінка і дочка були в гостях у давнього знайомого, який під час зустрічі дістав мисливську рушницю і вистрілив у них щонайменше двічі, встановили слідчі. Жінка і її дочка загинули на місці від отриманих поранень. Після цього чоловік скоїв самогубство, повідомили в СК.

Слідчий комітет порушив кримінальну справу за ч.2 ст.105 КК РФ (вбивство двох і більше осіб).

Після події РЕН ТВ з посиланням на свої дані, джерело яких не було вказано, повідомив, що чоловіком, який стріляв, може бути співробітник МЗС. Телеканал повідомив, що правоохоронні органи перевіряють цю інформацію.

Співробітники правоохоронних органів і Слідчого комітету не коментували інформацію про причетність до події співробітника МЗС. Подробиці про фігуранта справи також не відкривали.

Нагадаємо, що наприкінці минулого тижня чоловік забив до смерті свою колишню вчительку в Києві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram