ГоловнаСвіт

З площі перед Лувром у Парижі евакуювали людей через підозрілу сумку

Увечері тут має виступити кандидат у президенти Еманюель Макрон.

З площі перед Лувром у Парижі евакуювали людей через підозрілу сумку
Фото: EPA/UPG

У Парижі з площі перед Лувром, де повинен виступити кандидат у президенти Еманюель Макрон, евакуювали людей, поліція оточила територію.

Про це повідомляє The Associated Press.

"У дворі Лувру, де планував виступати кандидат Макрон, проводиться евакуація людей після сигналу від служб безпеки", - йдеться в повідомленні.

Евакуація спричинена загрозою безпеці. У штабі Макрона розповіли, що журналістів на площі евакуювали через підозрілу сумку.

Пізніше агентство повідомило, що площу після ретельної перевірки відкрили, ніяких вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

Нагадаємо, сьогодні у Франції проходить другий тур президентських виборів. Виборчі дільниці відкрилися о 8:00 за місцевим часом і закриються о 19:00. Як очікується, до цього моменту вже стануть відомі результати екзит-полів. Офіційні підсумки голосування будуть оголошені 11 травня.

Після закінчення голосування кандидати виступлять на мітингах своїх прихильників. Мітинг Макрона пройде на площі перед Лувром. Марін Ле Пен звернеться до своїх прихильників у мисливському павільйоні імператора Наполеона III у Венсенському лісі на південному сході Парижа.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram