ГоловнаСвіт

Сурков спростував чутки про хворобу

Помічник Путіна заявив, що здоровий і почувається добре.

Помічника президента Росії Владислав Сурков спростував чутки про свою хворобу, які з'явилися після публікації "Коммерсантом" його фотографії, на якій він виглядає сильно схудлим.

Фото: Коммерсант

В інтерв'ю виданню "Русский пионер" Сурков заявив, що "цілком здоровий".

"Почуваюся добре в основному з двох причин. По-перше, вражений розмахом похоронної процесії. Проводити мене в останню путь зібралися сотні тисяч користувачів Рунету і Уанету. Не підозрював, що такий популярний. Приємно здивований. По-друге, і ти мене як головний редактор літературного журналу зрозумієш, отримав велике естетичне задоволення від читання присвячених мені некрологів. Яка жвавість складу! Що за безодня смаку і простодушного народного гумору! І як часом яскраво виокремлюється глибоке пізнання медицини, політики, філософії. Добре, справді, добре", - сказав він.

Сурков - один із кураторів політики Кремля щодо України. Ватажок "ДНР" Олександр Захарченко відкрито говорив, що Сурков надавав підтримку його організації.

Європейський Союз і Сполучені Штати Америки в 2014 році заборонили Суркову в'їзд через його роль у незаконній анексії Криму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram