ГоловнаСвіт

Одна з постраждалих під час теракту в Стокгольмі померла в лікарні

Жінка стала п'ятою жертвою атаки.

Одна з постраждалих під час теракту в Стокгольмі померла в лікарні
Теракт в Стокгольме
Фото: EPA/UPG

Одна з постраждалих під час теракту в Стокгольмі померла в лікарні. 

Про це повідомляє Aftonbladet з посиланням на шведську поліцію.

Точний вік жінки і її ім'я поліція не назвала, повідомивши лише, що їй більн ніж 60 років. Вона померла від травм, отриманих під час теракту. Жінка стала п'ятою жертвою атаки.

Теракт у Стокгольмі відбувся 7 квітня. Вантажівка врізалася в натовп людей на пішохідній вулиці Дроттнінггатан у центрі шведської столиці. В результаті загинули чотири людини, ще 15 постраждали.

Незадовго до теракту вантажівку викрали. У вчиненні теракту підозрюють громадянина Узбекистану Рахмата Акілова. Він визнав свою провину в суді. За словами його адвоката, Акілов усвідомлює, що понесе провину за злочин, який вчинив.

Атака в Стокгольмі стала четвертою за рік теракт в Європі з використанням транспортних засобів. У липні 2016 року року вантажівка в'їхала на натовп людей на Англійській набережній у Ніцці, жертвами атаки стали 86 осіб. У грудні 2016 року стався теракт у Берліні - вантажівка в'їхала в натовп людей на різдвяному базарі: 11 осіб загинули. У березні 2017 року автомобіль наїхав на людей на Вестмінстерському мосту поряд із будівлею британського парламенту: загинули п'ятеро людей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram