ГоловнаСвіт

У Росії сталася пожежа на пороховому заводі

Як мінімум одна людина загинула.

У Росії сталася пожежа на пороховому заводі

У Росії на пороховому заводі в Казані в п'ятницю ввечері сталася пожежа, повідомляє Інтерфакс.

"О 20:27 надійшло повідомлення про пожежу", - повідомили в прес-службі ГУ МНС з Татарстану журналістам.

Раніше з посиланням на чергову частину Казанського порохового заводу повідомлялося, що інцидент стався  в цеху №3 і йдеться лише про задимлення.

Джерело агентства в правоохоронних органах регіону повідомило, що під час пожежі в Казані, де горить пороховий завод, є жертва.

"В одному з приміщень Казанського порохового заводу сталося самозаймання продукції, площа пожежі становить 200 кв. м, як мінімум одна людина загинула", - сказав він.

Своєю чергою інше джерело в службах технічного нагляду регіону повідомило, що причиною загоряння, попередньо, могло стати коротке замикання, а також недотримання на підприємстві правил безпечного виробництва.

Очевидці в соцмережах повідомляють, що над заводом піднімається білий дим, а до цього було чутно бавовну.

При цьому жителі Казані викладають в інтернет численні фото та відеоматеріали, на яких видно стовп полум'я над заводом.

Нагадаємо, вночі 23 березня в місті Балаклія на території найбільшого в Україні військового складу Міноборони виникла пожежа з подальшою детонацією танкових і артилерійських снарядів 125 і 152 мм. За даними військової прокуратури, причиною пожежі стала диверсія - на склади з безпілотника скинули запалювальні пристрої.

Раніше повідомлялося, що пожежу на складі ракетно-артилерійського озброєння в Балаклеї Харківської області повністю ліквідовано.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram