ГоловнаСвіт

Ізраїль заявив про продовження авіаударів по Сирії

Ізраїльський прем'єр повідомив про авіаудари Путіна.

Ізраїль заявив про продовження авіаударів по Сирії
Биньямин Нетаньяху
Фото: EPA/UPG

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху заявив, що армія Ізраїлю продовжить завдавати ударів по цілях на території Сирії.

Про це повідомляє газета "Маарив".

Нетаньяху зазначив, що він повідомив про це президента РФ Володимира Путіна, додавши, що Росія не встановлювала для Ізраїлю обмежень щодо дій у Сирії.

"Якщо є можливість оперативного виконання і дані розвідки - ми атакуємо, і це буде так тривати", - сказав голова ізраїльського уряду.

У вівторок, 21 березня, повідомляли, що сирійська армія збила ізраїльський безпілотник над містом Ель-Кунейтра на південному заході Сирії. Армія оборони Ізраїлю, своєю чергою, підтвердила виданню, що дрон дійсно впав, але відкинула інформацію про те, що його збили.

Конфлікт між двома країнами загострився після того, як 17 березня сирійські ППО обстріляли ізраїльську авіацію, яка завдавала ударів по території Сирії. Системи протиракетної оборони Ізраїлю змогли перехопити одну з випущених ракет.

За словами прем'єр-міністра Ізраїлю, авіаудари по Сирії проводяться з метою запобігти постачанням зброї радикальному ліванському шиїтському руху "Хезболла", який підтримує режим Башара Асада.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram