ГоловнаСвіт

Донька Трампа отримає доступ до секретної інформації

Іванка Трамп запевняє, що й далі радитиме своєму батькові, як робила до цього "все своє життя".

Донька Трампа отримає доступ до секретної інформації
Джаред Кушнер и Иванка Трамп
Фото: EPA/UPG

Донька президента США Іванка Трамп отримає особистий кабінет у Білому домі і доступ до секретної інформації, незважаючи на те, що не перебуває на державній службі.

Про це повідомляє The Guardian. 

Як зазначає видання, "незважаючи на те, що старша дочка президента в цей час не має офіційного статусу в Білому домі, вона працює з офісу Західного крила і незабаром отримає доступ до секретної інформації, навіть якщо вона технічно не працює як державний службовець".

За словами адвоката і консультанта з етики Трампа Джеймі Горелика, вже цього тижня Іванка Трамп отримає засоби зв'язку адміністрації США. Вона не буде займати офіційних посад в адміністрації президента і не складатиме присяги, проте отримає доступ до секретної інформації. Також він зазначив, що Іванка Трамп буде дотримуватися всіх правил етики, які стосуються державних службовців.

Сама Трамп запевняє, що й далі радитиме своєму батькові, як робила до цього "все своє життя".

Як пише Politico, Іванка Трамп повинна стати "очима і вухами" батька. Видання нагадує, що минулого тижня дочка Трампа здивувала всіх тим, що сиділа поруч з Ангелою Меркель під час першого візиту канцлера ФРН у Білий дім. Видання пророкує Іванці Трамп роль консультанта з широкого спектру питань, а не тільки зі сфери прав жінок, як передбачалося раніше.

Як відомо, чоловік Іванки Трамп Джаред Кушнер уже працює в Білому домі радником президента.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram