ГоловнаСвіт

Рейтинг Трампа в США впав за тиждень на 8%

Експерти вважають, що на рейтинг Трампа вплинули його висловлювання про глобальне потепління, а також похвали на адресу Путіна.

Рейтинг Трампа в США впав за тиждень на 8%
Дональд Трамп
Фото: EPA/UPG

Рейтинг схвалення президента США Дональда Трампа серед американських виборців опустився до рекордно низького рівня з моменту його вступу на посаду.

Про це свідчать дані Інституту Геллапа.

До неділі, 19 березня, підтримка Трампа серед дорослого населення США опустилася до 37%, тоді як несхвально про його роботу відгукнулися 58% опитаних.

Ще тиждень тому рейтинг американського президента становив 45%.

В опитуванні Інституту Геллапа взяли участь 1500 повнолітніх американців. Похибка проведених інститутом опитувань не перевищує 3%.

Опитування Геллапа, який проводили відразу після інавгурації Дональда Трампа, показав, що його схвалювали і не схвалювали однакова кількість респондентів - 45%. Максимального значення показник схвалення діяльності Трампа на президентському посту сягав 25 і 26 січня - 46%.

Експерти Інституту Геллапа вважають, що на падіння рейтингу голови Білого дому вплинули його висловлювання про глобальне потепління, а також похвали на адресу Путіна і твердження про те, що Барак Обама санкціонував прослуховування його штаб-квартири в нью-йоркському хмарочосі "Трамп-тауер".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram