ГоловнаСвіт

У Нью-Йорку з'явилися світлові проекції з Путіним, який цілує вагітного Трампа

Авторами проекцій стали розробники програми для знайомств.

У Нью-Йорку розробники програми для знайомств Hater, яке зводить людей на ґрунті ненависті до чогось спільного, відзначили День святого Валентина, спроектувавши на кількох міських вулицях зображення президента РФ Володимира Путіна, який обіймає вагітного американського лідера Дональда Трампа.

Про це повідомляє TJ з посиланням на Mashable

Карикатурне зображення президентів Росії і США з'явилися на п'яти вулицях Нью-Йорка. Вони супроводжувалися логотипом програми у вигляді перевернутого серця і фірмовим хештегом #LoveThroughHate (до любові через ненависть).

Засновник і директор програми комік Брендан Альпер пояснив, що вони влаштували акцію "заради лулзів" і просто хотіли розсмішити людей, незалежно від того, на чиєму вони боці. За його словами, до любові може привести не тільки загальна ненависть до чогось, а й гумор.

Додаток Hater було запущено на початку лютого 2017 року. За словами Альпера, в додатку вже є понад 2000 різних тем для ненависті, в тому числі Дональд Трамп, Тейлор Свіфт і безглютенові продукти. Надалі користувачі зможуть самі вказувати те, що вони ненавидять.

Нагадаємо, що раніше в Пакистані і декількох регіонах Індонезії заборонили День святого Валентина.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram