ГоловнаСвіт

Трамп заявив, що зняття санкцій з РФ обговорювати наразі зарано

В ідеалі президент США хоче встановити "хороші відносини з усіма країнами".

Трамп заявив, що зняття санкцій з РФ обговорювати наразі зарано

На тлі заяв нової адміністрації Білого дому про розгляд питання про ослаблення теперішніх санкцій США проти Росії, сам президент Дональд Трамп вважає, що це наразі зарано обговорювати.

З відповідною заявою він виступив на спільній прес-конференції з прем'єр-міністром Великобританії Терезою Мей в п'ятницю у Вашингтоні, повідомляє Укрінформ.

"Ми подивимося, що буде відбуватися в питанні санкцій. Наразі занадто рано. Ми будемо говорити про це", - відповів Трамп на запитання журналістів про його бачення щодо продовження тиску на Росію.

Він також підкреслив, що в ідеалі хоче встановити "хороші відносини з усіма країнами", але, на жаль, це не значить, що так обов'язково відбудеться.

Зі свого боку, британський прем'єр підкреслила, що Росія повинна виконати свої зобов'язання щодо України.

"Ми вважаємо, що санкції повинні бути продовжені, наразі ми не побачимо виконання в повному обсязі Мінських угод, ми будемо продовжувати наполягати на цьому всередині Європейського Союзу", - заявила Мей.

Раніше радник президента США Дональда Трампа Келліен Конвей заявила, що зараз в адміністрації Трампа розглядається питання про ослаблення санкцій щодо Росії.

Сенатор США Джон Маккейн розкритикував Трампа за заяви про можливе скасування санкцій проти РФ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram