ГоловнаСвіт

Чорногорія спростувала інформацію про інвестдіяльність сина Януковича в країні

За інформацією ЗМІ, Олександр Янукович інвестує $13 млн у будівництво в Чорногорії.

Чорногорія спростувала інформацію про інвестдіяльність сина Януковича в країні
Фото: argumentua.com

Чорногорія офіційно заявила, що син колишнього президента України Олександр Янукович, який входить до списку санкцій Євросоюзу, не проводив в цій країні бізнес-угод.

Про це йдеться в повідомленні Агентства із запобігання відмиванню грошей і фінансуванню тероризму Чорногорії, повідомляє Радіо "Свобода".

Відзначається, що законодавство країни зобов'язує банки повідомляти агентство про спробу осіб, щодо яких застосовуються санкції, здійснити будь-які операції. Поки ж ніякої інформації про спроби Олександра Януковича здійснювати в Чорногорії будь-яку ділову діяльність або інвестиції не надходило, стверджують в організації.

В уряді Чорногорії на запит Радіо "Свобода" теж заперечували можливість будь-якої інвестиційної діяльності з боку Олександра Януковича.

У понеділок бульварне видання з Сербії Informer опублікувало статтю про те, що сербська модель Сорая Вучеліч, яка має компанію торгівлі нерухомим майном, нібито «спокусила» Олександра Януковича, який заради неї вирішив інвестувати в Чорногорії 13 мільйонів євро.

Чорногорія, яка прагне вступити до Європейського Союзу, приєдналася до санкцій ЄС, введених через дестабілізацію України щодо Росії, російських і колишніх українських чиновників.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram