ГоловнаСвіт

WikiLeaks збільшив винагороду за зниклі дані про листування Клінтон

Ресурс продовжує пошуки "адміністратора-агента Обами".

WikiLeaks збільшив винагороду за зниклі дані про листування Клінтон
WikiLeaks

Електронний ресурс WikiLeaks заявив про збільшення винагороди до $30 тис. за інформацію про зниклі дані щодо електронного листування екс-кандидата в президенти США Гілларі Клінтон.

Про це йдеться в заяві організації на її сторінці в Twitter.

"Ми збільшили винагороду за арешт або розголошення знищеної чиновниками адміністрації Обами інформації (щодо листування Гілларі Клінтон, - ред.) до $30 000", - йдеться в повідомленні.

В організації також подякували спонсорам за можливість збільшення винагороди.

Раніше сайт WikiLeaks заявив, що, ймовірно, з Управління національних архівів і облікових документів США зник жорсткий диск з інформацією про електронне листування екс-кандидата в президенти Гілларі Клінтон, і запропонував виплатити $20 тис. нагороди за інформацію, яка приведе до арешту або оголошення будь-якого "адміністратора-агента Обами", який знищив записи.

Тисячі електронних листів, опублікованих Wikileaks, були отримані після злому пошти менеджера кампанії Клінтон Джона Подести. Експерти з кібербезпеки в США назвали підозрюваними у зломі хакерів, яких підтримує Росія. Росія будь-які звинувачення про причетність до кібератаки в США заперечує.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram