ГоловнаСвіт

Родина Обами в п'ятницю влаштує прощальну вечірку в Білому домі

За попередніми даними, на вечірку запрошено зірок шоу-бізнесу.

Родина Обами в п'ятницю влаштує прощальну вечірку в Білому домі
Мишель и Барак Обама
Фото: EPA/UPG

Президент США Барак Обама у п'ятницю запросить у Білий дім іменитих гостей на вечірку з приводу складення повноважень глави держави.

Про це повідомляє The Washington Post із посиланням на власні джерела.

"Президент США Барак Обама і перша леді Мішель Обама проведуть прощальний вечір для найближчих друзів і основних донорів у п'ятницю", - пише видання.

Раніше, в грудні, Обами вперше висловили свій намір зібрати гостей, розповівши про це під час інтерв'ю журналу People.

Прес-служба Білого дому поки що не оприлюднила жодної інформації з цього приводу. Адміністрація Обами у схожих випадках до останнього тримає всі деталі в секреті. Але незважаючи на це, список запрошених іменитих гостей вже з'явився в ЗМІ.

Зокрема, стало відомо, що прощальну вечірку відвідають такі відомі виконавці, як Бейонсе, Ашер, Стіві Вандер, репер Jay Z, актори Семюель Джексон і Бредлі Купер, режисери Джей-Джей Абрамс і Джордж Лукас. Крім того, запрошення отримала Опра Вінфрі, відома як популярна ведуча ток-шоу, актриса і продюсер, а також інші відомі особистості.

"Якщо ця зіркова тусовка дотримуватиметься традиційних правил Білого дому, їхні мобільні гаджети залишаться на вхідними воротах Білого дому, тому фото і відео в соціальних мережах заледве чи з'являться", - пише видання.10 січня Барак Обама вирушить у свій "домашній" штат Іллінойс, де в Чикаго виступить із прощальним зверненням на посаді глави держави.

Як повідомляли раніше, Обама виголосив прощальну промову перед збройними силами США.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram