ГоловнаСвіт

Ідентифіковано особи всіх загиблих у результаті теракту в Берліні, - ЗМІ

Про громадян України серед них не повідомляється.

Ідентифіковано особи всіх загиблих у результаті теракту в Берліні, - ЗМІ
Фото: EPA/UPG

Особи 12 жертв теракту на новорічному ярмарку в Берліні 19 грудня встановлені.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на німецький журнал "Шпігель".

За інформацією правоохоронних органів, мова йде про шість чоловіків і шість жінок. Згідно з повідомленням, загинули по одній громадянці з Чехії, Італії, Ізраїлю та поляк-водій вантажівки, яку було викрадено для здійснення теракту.

Інші вісім чоловік були громадянами Німеччини.

Серед 45 осіб, які отримали травми, виявилися громадяни Ізраїлю, Іспанії, Великобританії, Угорщини, Фінляндії та Лівану.

Деякі з них продовжують боротися за своє життя. 14 осіб залишаються у важкому стані.

Раніше в п'ятницю посол України в Німеччині Андрій Мельник заявив, що інформацію про загибель громадянина України під час теракту в Берліні 19 грудня підтвердила німецька поліція. Ім'я загиблого не повідомлялося.

Нагадаємо, 19 грудня в результаті наїзду вантажівки на ярмарок близько Меморіальної церкви кайзера Вільгельма загинули 12 осіб, близько 50 отримали поранення. Відповідальність за теракт взяло на себе терористичне угруповання "Ісламська держава" (ІДІЛ). Канцлер ФРН Ангела Меркель назвала подію в Берліні терактом.

За підозрою в скоєнні теракту було оголошено в розшук громадянина Тунісу, чиї особисті документи були знайдені в кабіні вантажівки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram