ГоловнаСвіт

Поляк у кабіні вантажівки в Берліні намагався перешкодити терористові, - Bild

За попередніми даними, коли вантажівка зупинилася, терорист застрелив поляка.

Поляк у кабіні вантажівки в Берліні намагався перешкодити терористові, - Bild
Теракт в Берлине
Фото: EPA/UPG

Польський водій вантажівки і терорист, який скерував авто в людей на різдвяному ярмарку в Берліні, боролися до останнього моменту.

Як повідомляє Bild із посиланням на власні джерела серед правоохоронців, найбільш імовірно, що поляк намагався перешкодити терористові, який на той момент керував авто.

"Під час розтину вбитого Лукаша В. було встановлено, що він був живим на момент нападу. Він сидів у кабіні водія тієї миті, коли терорист скерував автомобіль у людей", - йдеться в повідомленні.

Повідомляють, що, радше за все, поляк намагався перешкодити терористові, перш ніж той кілька разів ударив його ножем. Коли машина зупинилися, терорист застрелив поляка.

Нагадаємо, в результаті наїзду вантажівки з польськими номерами на людей на різдвяному ярмарку в Берліні увечері 19 грудня загинули щонайменше 12 осіб, ще 49 осіб отримали поранення. За останніми даними, 14 постраждалих перебувають у вкрай тяжкому стані.

Згодом стало відомо, що в кабіні вантажівки було знайдено тіло польського водія авто, тоді як нападнику вдалося втекти і його досі розшукує поліція.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram