ГоловнаСвіт

"Медуза" повідомила про загибель командира батальйону російських десантників у Сирії

Міноборони РФ не поспішає розкривати інформацію про загиблих у Сирії.

"Медуза" повідомила про загибель командира батальйону російських десантників у Сирії
Российские военные в Сирии
Фото: syria.mil.ru

У Сирії загинув командир десантно-штурмового батальйону російських військ майор Санал Санчиров.

Про це повідомляє "Медуза". Як пише видання, факт загибелі військового підтвердили в адміністрації селища Яшкуль в Калмикії, де Санчирова поховали 13 грудня.

Інформація про похорон Санчирова з'явилася в соціальній мережі "ВКонтакте" 12 грудня. Як саме загинув командир десантного батальйону, невідомо. Він служив у військовій частині номер 74507 - це окрема десантно-штурмова бригада, дислокована в місті Камишин у Волгоградській області.

Офіційного підтвердження цієї інформації з боку Міноборони РФ поки що не надходило.

У п'ятницю, 16 грудня, стало відомо про ще одного загиблого в Сирії військового - сержант Едуард Сокуров загинув у першу добу після початку російської спецоперації. Повідомлення про те, що його посмертно нагородили медаллю "За відвагу", було опубліковано на сайті адміністрації Нальчика, однак пізніше його видалили. Текст зберігся в кеші, а саме повідомлення процитувало агентство РИА Новости.

З моменту початку російської спецоперації в Сирії 30 вересня 2015 року, згідно з офіційними даними, загинули 23 військовослужбовців. При цьому ЗМІ відомо ще про п'ятьох загиблих, включаючи Санчирова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram