ГоловнаСвіт

У готелях США відмовилися від Біблії в номерах

Біблії забрали з номерів через небажання в будь-який спосіб образити гостей інших релігійних вірувань.

У готелях США відмовилися від Біблії в номерах
Фото: todayifoundout.com

Усе більше готелів США відмовляються від Біблії в номерах для своїх гостей.

Про це повідомляє Газета.RU з посиланням на The Los Angeles Times.

За даними нового дослідження аналітичної групи з гостинності STR, відсоток готелів, які пропонують Біблію в своїх номерах, зменшився майже на 50% за десятиліття: з 95% в 2006-му до 48% у цьому році.

У найбільшої компанії в сфері готельного бізнесу Marriott International віднедавна також прийняли рішення відмовитися від Біблії і книги мормонів у своїх готельних номерах.

Нині готелі Marriott International популярні серед мілленіалів, які значно менш релігійні, ніж їхні батьки. Також Біблії забрали з номерів через небажання в будь-який спосіб образити гостей інших релігійних вірувань, відзначили експерти індустрії.

При цьому називають ще й більш прагматичну версію такого рішення - в номерах дешевше поставити поличку, ніж тумбочку біля ліжка, через що Біблію не можливо сховати в тумбочку, як було раніше.

У STR пояснили, що на запитання про наявність Біблії в їхніх номерах відповіли лише 2,6 тис. готелів з більш ніж 8 тис. в країні, але священнослужителі зазначають, що тенденція до зникнення Біблії в номерах дійсно існує.

Як повідомляли, Біблію переклали мовою смайлів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram