ГоловнаСвіт

Посольство України в Британії проводить конкурс до 25-ї річниці дипломатичних відносин між країнами

Переможець конкурсу отримає авіаквиток в обидві сторони за маршрутом Київ-Лондон-Київ або Лондон-Київ-Лондон.

Посольство України в Британії проводить конкурс до 25-ї річниці дипломатичних відносин між країнами

Посольство України у Великобританії проводить конкурс на честь 25-ї річниці дипломатичних відносин між Україною і Сполученим Королівством.

Про це повідомляється на сайті диппредставництва.

Взяти участь у конкурсі можуть громадяни України і Великобританії (незалежно від їх постійного місця проживання), у віці від 18 років.

Для участі в конкурсі необхідно відправити на електронну адресу [email protected] гумористичну історію з вашого життя або описати ваші незабутні спогади.

Для громадян України історія повинна бути пов'язаною з Великобританією, а для громадян Великобританії - з Україною. Історію потрібно надіслати разом з базовою інформацією про себе: ім'я та прізвище, місце проживання, вік.

Загальний обсяг історії не повинен перевищувати 400 слів (або не більш ніж 1200 друкованих знаків, англійською або українською мовою).

Конкурс триватиме з 10 грудня 2016 по 10 січня 2017 року. Відбір кращих історій буде здійснюватися незалежним журі, а переможця буде визначено шляхом жеребкування 11 січня 2017 року.

Автор історії, що переможе, отримає авіаквиток в обидві сторони за маршрутом Київ-Лондон-Київ або Лондон-Київ-Лондон, залежно від місця постійного проживання.

Краща історія буде розміщена на офіційних сторінках посольства України в соціальних мережах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram