ГоловнаСвіт

У США підліток з Росії вбив прийомних батьків

Тіло батька підлітка знайшли в спальні, а тіло матері - в сумці в сусідній кімнаті.

У США підліток з Росії вбив прийомних батьків
Фото: Facebook\Carl Edward Brewer

У Техасі (США) усиновлений підліток з Росії убив своїх прийомних батьків.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Dallas News.

Видання пише, що у вівторок, 29 листопада, в правоохоронні органи надійшов дзвінок від невідомого, який розповів, що 17-річний Карл Едвард Брюер курив марихуану, а також зізнався у вбивстві своїх батьків. Удень поліцейські приїхали за вказаною адресою, але нічого підозрілого не виявили.

Повернувшись до будинку ввечері і увійшовши всередину, поліцейські виявили два тіла: пілота American Airlines 60-річного Троя Джина Брюер і 64-річної Мері Шедон Брюер. За інформацією видання, тіло чоловіка було в спальні, а тіло жінки знайшли в сумці в сусідній кімнаті.

Після тривалих, але безрезультатних переговорів з підлітком з проханням здатися, поліції довелося застосувати сльозогінний газ.

На сьогодні момент Карла Брюера заарештовано за вбивство двох людей. Суд призначив заставу в розмірі 200 тис. доларів.

За інформацією видання, крім Карла, в сім'ї було ще двоє прийомних дітей з Росії. За даними місцевої влади, в будинку часто бували сімейні сварки, туди неодноразово приїжджала поліція.

Як повідомлялося в середині листопада, в Псковській області Росії двоє 15-річних підлітків обстріляли поліцейських, а потім наклали на себе руки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram