ГоловнаСвіт

Bloomberg розповіло про побоювання Путіна щодо Трампа

За даними агентства, Путін попередив Кремль, що відновлення відносин Росії і США "не буде легким шляхом".

Bloomberg розповіло про побоювання Путіна щодо Трампа
Путин
Фото: EPA/UPG

Незважаючи на те, що перемогу республіканця Дональда Трампа у США тепло сприйняли в Росії, президент РФ Володимир Путін, швидше за все, буде обережним у стосунках з новим головою Білого дому.

Про це повідомляє агентство Bloomberg з посиланням на кілька джерел у Кремлі.

Путін буде обережним, щоб подивитися, як далеко Трамп може зайти, перш ніж відкрити для нього обійми, відзначили джерела. Також, за даними Bloomberg, Путін попередив Кремль, що відновлення відносин Росії і США "не буде легким шляхом".

Непередбачуваність Трампа "змушує сумніватися в тому, що він зможе повернути назад роки того, що Кремль називає антиросійською політикою Вашингтона", зазначає Bloomberg.

Дональд Трамп виграв 8 листопада вибори президента США, набравши більш ніж 270 голосів вибірників, необхідних для перемоги. Протягом своєї передвиборної кампанії Трамп неодноразово заявляв про симпатії до Путіна.

Перемогу Трампа на виборах у США депутати Держдуми зустріли оплесками, а Путін привітав майбутнього президента і заявив про готовність відновити відносини зі США. Перемогу Трампа також привітали в РПЦ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram