ГоловнаСвіт

WSJ назвав кандидатів в адміністрацію Трампа

У команді можуть з'явитися Ньют Гінгрич і Рудольф Джуліані.

WSJ назвав кандидатів в адміністрацію Трампа
Ньют Гингрич
Фото: reporterru.com

Штаб обраного президента США Дональда Трампа почав відбір кандидатів на ключові посади в майбутній адміністрації.

Як повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на джерела, близькі до штабу, очільник команди перехідного періоду губернатор Нью-Джерсі Кріс Крісті став одним із кандидатів на посаду генерального прокурора. На цю посаду також розглядають губернатора Арканзасу Аса Хатчинсона, колишнього спікера Палати представників Конгресу Ньюта Гінгрича і колишнього мера Нью-Йорка Рудольфа Джуліані. Останній заявив виданню, що його не цікавить робота генпрокурора.

На посаду міністра охорони здоров'я і соціальних служб розглядають губернатора Луїзіани Бобі Джиндла і колишнього нейрохірурга Бена Карсона, який поступився Трампу в республіканських праймериз. Посаду міністра внутрішніх справ запропонували губернатору Оклахоми Мері Феллін.

Трамп, за останніми даними, отримав 306 голосів вибірників проти 232 голосів у його суперниці від Демократичної партії Гілларі Клінтон. При цьому Гілларі Клінтон набрала більше голосів виборців у цілому по країні.

10 листопада Трамп відвідає Білий дім для зустрічі з діючим президентом Бараком Обамою. Із цього дня обраний президент також буде отримувати щоденні звіти про стан національної безпеки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram