ГоловнаСвіт

WikiLeaks опублікував чергову добірку листів передвиборного штабу Клінтон

Із розсекречених документів випливає, що Клінтон заздалегідь отримувала деякі питання з передвиборних зустрічей з виборцями.

WikiLeaks опублікував чергову добірку листів передвиборного штабу Клінтон
Wikileaks

Ресурс WikiLeaks опублікував чергову добірку листів із поштової скриньки голови передвиборного штабу Гілларі Клінтон Джона Подести.

Про це повідомляють на сайті WikiLeaks.

Усього у відкритому доступі зараз близько 56,5 тис. електронних листів передвиборного штабу Клінтон.

Серед нових документів є листи, які вказують на те, що Клінтон заздалегідь отримувала деякі питання з передвиборних зустрічей з виборцями.

Напередодні WikiLeaks опублікував понад 8 тис. листів представників Національного комітету Демократичної партії США. За день до того Дженніфер Палм'єрі, представниця передвиборного штабу Клінтон, заявила, що листи, які WikiLeaks опублікує в найближчому майбутньому, радше за все, підроблені.

Сайт WikiLeaks вже не раз публікував листи представників передвиборного штабу Клінтон і Національного комітету демократів.

Оприлюднені в жовтні листи стосувалися питань ядерної енергетики і пожертвувань у фонд Клінтон від гірничодобувної та ядерної галузей.

Раніше у США заявляли про можливий зв'язок WikiLeaks із Росією. У серпні The New York Times повідомляла, що метадата (інформація про дані) вкрадених із серверів Демократичної партії США документів і опублікованих на сайті WikiLeaks показала, що їх "пропускали" через безліч комп'ютерів, у тому числі і з російськомовними налаштуваннями.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram