ГоловнаСвіт

Посольство Великобританії в Москві закидали "закривавленими" манекенами

Напередодні протестувальники принесли під посольство РФ в Лондоні відірвані кінцівки.

Посольство Великобританії та резиденцію британського посла в Москві закидали облитими червоною фарбою частинами манекенів. В акції на Смоленській набережній взяли участь близько 20 осіб, повідомляє Русская служба Би-би-си.

Акція протесту, яка стала відповіддю на аналогічну акцію в четвер біля російського посольства в Лондоні, тривала кілька хвилин. За даними телеканалу "Росія 24", біля входу до посольства стояли люди з плакатами "Руки геть від Сирії" та іншими гаслами.

Інтерфакс з посиланням на очевидців повідомляє про аналогічну акцію біля резиденції посла Великобританії на Софійській набережній.

"Це сталося близько 17:30 на Софійській набережній, біля будинку 14. До паркану дипмісії під'їхала "Газель", приблизно 10-12 чоловіків швидко вивантажили з кузова кількох "закривавлених манекенів" і перекинули їх через паркан на територію", - повідомив співрозмовник агентства.

За його словами, невідомі втекли до приїзду співробітників правоохоронних органів.

У четвер активісти з організації The Campaign Syria принесли під посольство РФ в Лондоні відірвані кінцівки. Посольство звинуватило британську поліцію в бездіяльності та направило ноту протесту в британське МЗС.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram