ГоловнаСвіт

Штаб Трампа вже розіслав запрошення на вечірку з нагоди перемоги мільярдера

Клінтон знову обігнала Трампа за рейтингом.

Штаб Трампа вже розіслав запрошення на вечірку з нагоди перемоги мільярдера
Дональд Трамп,Хиллари Клинтон
Фото: EPA/UPG

Передвиборний штаб кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа упевнений у його перемозі і розповсюдив повідомлення про прийом з цієї нагоди.

Про це повідомляє "Интерфакс".

У повідомленні йдеться, що прийом відбудеться в Нью-Йорку, в готелі Hilton Midtown у ніч виборів (із 8-го на 9 листопада).

При цьому вказується, що на прийом буде запрошено "тільки друзів і тих, хто підтримує кампанію Трампа-Пенса" (Майк Пенс - кандидат у віце-президенти).

Тим часом, згідно з даними опитування Reuters/Ipsos, який проводили з 28 жовтня по 1 листопада серед 1772 американців, кандидат від Демократичної партії Гілларі Клінтон випереджає Трампа на 6%, незважаючи на скандал, який виник через поновлення розслідування ФБР у справі про її електронне листування.

Так, 45% потенційних виборців заявили, що підтримали б на виборах Клінтон, 39% - Трампа.

Якщо враховувати всіх чотирьох зареєстрованих кандидатів, то відрив Клінтон від Трампа становить 8%: 45% проти 37%. Лібертаріанця Гері Джонсона готові підтримати 5% виборців, Джилл Стейн із Партії Зелених - 2%.

Опитування було проведено он-лайн у 50 штатах США. Похибка становить 3%.

Раніше директор ФБР Джеймс Комі повідомив, що відомство відновило розслідування справи, пов'язаної з використанням Клінтон під час її перебування держсекретарем особистого поштового сервера для робочого листування. За його словами, це пов'язано з виявленням нових електронних листів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram