ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

У РФ голову Товариства захисту прав споживачів оголосили в розшук через приховування майна на $21

Розшукуваний стверджує, що проживає за адресою постійної реєстрації і не міняв місце роботи, відоме правоохоронним органам.

У РФ голову Товариства захисту прав споживачів оголосили в розшук через приховування майна на $21
Рубли
Фото: www.primorye24.ru

У Росії голова Товариства захисту прав споживачів (ТЗПС) Михайло Аншаков заявив, що його оголосили в новий розшук у кримінальній справі про приховування описаного майна на суму 1300 рублів (близько $21).

Як повідомляє РБК, Аншаков опублікував документ, згідно з яким старший дізнавач ВСП у ЦАО №1 УФССП Росії в Москві Голошев С.А. 11 серпня 2016 року ухвалив постанову про оголошення правозахисника у федеральний розшук за приховування описаного майна (ст. 312, ч.1 КК РФ).

Про винесення постанови Аншаков дізнався тільки в понеділок, 24 жовтня. Голова ТЗПС стверджує, що проживає за адресою постійної реєстрації і не міняв місце роботи, відоме правоохоронним органам.

Раніше управління ФССП у Москві в Хамовницькому відділі судових приставів порушило виконавче провадження про стягнення заборгованості в розмірі 105 тис. руб. з ТОВ "Міське бюро товарних експертиз", гендиректором якого є Аншаков, на користь фізособи. У рамках справи про стягнення заборгованості пристави наклали арешт на 15 одиниць оргтехніки, що належать бюро, проте згодом під час перевірки вони повідомили про зникнення трьох одиниць оргтехніки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram