ГоловнаСвіт

Спікер Палати представників США відмовився підтримати Трампа

Трамп закликав Раяна зосередитися на реальних проблемах.

Спікер Палати представників США відмовився підтримати Трампа
Пол Райан
Фото: paulryan.house.gov

Спікер Палати представників Конгресу США, республіканець Пол Раян заявив, що не буде рятувати репутацію кандидата в президенти США Дональда Трампа після його образливих висловлювань про жінок.

Як повідомляє агентство Рейтер, про це Раян повідомив під час зустрічі з республіканцями в Конгресі.

Раян зазначив, що зосередиться на роботі з виборів до Конгресу, які пройдуть одночасно з президентськими.

Трамп у відповідь на це заявив, що Раян повинен зосередити свою увагу на роботі зі створення робочих місць і балансування бюджету, а не боротися з офіційним кандидатом від Республіканської партії.

Як повідомляли раніше, в Національному комітеті Республіканської партії розглядають законні варіанти того, як можна замінити Трампа на іншого кандидата в президенти.

Декількома днями раніше рейтинг Трампа впав. Після цього багато представників Республіканської партії публічно заявили, що відкликають свою підтримку цього кандидата в президенти США. Скандал стався після того, як було опубліковано запис розмови, що відбулася в 2005 році, де Трамп зневажливо відгукнувся про жінок. Трамп також розповів про невдалу спробу спокусити заміжню жінку. Пізніше мільярдер вибачився за ці висловлювання, але зазначив, що не збирається добровільно виходити з президентської гонки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram