ГоловнаСвіт

У Росії злочинець отримав 21 рік в'язниці за 10 злочинів в один день

Зловмисник зізнався у всьому скоєному.

У Росії злочинець отримав 21 рік в'язниці за 10 злочинів в один день
Фото: Макс Левин

Раніше судимий житель російського Омська Ермек Абдрахманов отримав 21 рік колонії суворого режиму за вчинення 10 різних злочинів в один день, повідомляє Газета.ру.

За інформацією регіонального Слідчого комітету, 26 серпня 2015 року в селищі Козицькому під час розпивання спиртного між 37-річним Абдрахмановим, що нещодавно звільнилися з місць позбавлення волі, і його 32-річним знайомим виник конфлікт через те, що один став дорікати Абдрахманову в тому, що він неправильно живе, соціально не влаштований, вживає наркотики.

Абдрахманов розлютився і вистрілив приятелеві в голову з пістолета з глушником, переробленого з газового, після чого, подумавши, що той помер, вирішив з метою приховання скоєного вбити інших осіб, що перебували в квартирі. Підійшовши до сплячого 29-річного знайомого, він вистрілив йому в голову, після чого став перезаряджати зброю, щоб убити ще двох чоловіків, які курили на балконі, але вони змогли обеззброїти зловмисника, викинувши пістолет на вулицю.

Абдрахманов вибіг з квартири, щоб знайти пістолет, але, не знайшовши зброю, побив неповнолітнього перехожого і забрав у нього мобільний телефон, після чого намагався викрасти автомобіль, в якому перебувала пасажирка, але не впорався з керуванням.

Кинувши автомобіль, він на таксі поїхав в інший район міста до родича, де, не заставши його вдома, зґвалтував і пограбував його співмешканку, а на викрадені гроші придбав і вжив наркотичний засіб.

У стані наркотичного сп'яніння він вночі приїхав до Жовтневого округу Омська, де став стукати в двері приватних будинків. Коли в одному будинку йому відчинили, він, погрожуючи ножем, побив і зв'язав раніше незнайомого 29-річного чоловіка, а також вчинив стосовно жінки, що перебувала в будинку, насильницькі дії сексуального змісту.

Після цього Абдрахманов зник з місця злочину, але незабаром його затримали правоохоронні органи. На допиті кримінальник зізнався у всьому скоєному.

Абдрахманов звинувачується в скоєнні вбивства, замаху на вбивство двох осіб, незаконному придбанні, зберіганні і носінні вогнепальної зброї та боєприпасів, грабежі, викраденні автомобіля, зґвалтуванні, розбої, побоях, погрозі вбивством, насильницьких діях сексуального змісту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram