ГоловнаСвіт

Екс-міністр оборони Грузії звинуватив у замаху на його життя шурина Кахи Каладзе

Окруашвілі заявив, що в Горі по ньому стріляли.

Екс-міністр оборони Грузії звинуватив у замаху на його життя шурина Кахи Каладзе
Фото: novostey.com

Колишній міністр оборони Грузії, кандидат у мажоритарні депутати Іраклій Окруашвілі заявив що під час зустрічі з виборцям в т. зв. привокзальному поселенні в Горі по ньому відкрили вогонь, повідомляє Грузия-онлайн.

Як заявляє Окруашвілі, поранено двох людей, у тому числі члена його охорони і одного активіста. Обидва у Горійському госпіталі.

Пізніше на брифінгу екс-міністр оборони Грузії назвав імена і прізвища тих, хто в неділю стріляв у нього під час зустрічі з виборцям в Горі. Окруашвілі звинуватив у події шурина Кахи Каладзе і заявив, що той останнім часом давав гарантії безкарності особам кримінального походження, які активізувалися останнім часом.

38-річний екс-футболіст Каха Каладзе з кінця жовтня 2012 року обіймав посади віце-прем'єра і міністра енергетики Грузії. На початку вересня він покинув державні посади у зв'язку з участю в призначених на 8 жовтня виборах до парламенту країни.

Каха Каладзе є одним із лідерів владної партії "Грузинська мрія" і внесений до партійного списку другим номером.

Раніше повідомляли про намір екс-президента Грузії, голови Одеської обладміністрації Михайла Саакашвілі повернутися на батьківщину, якщо його партія "Єдиний національний рух" переможе на майбутніх виборах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram