ГоловнаСвіт

Два кандидати в депутати побилися в прямому ефірі грузинського ТБ

Прозахідний депутат звинуватив лідера свого опонента в роботі на Росію.

У понеділок ввечері під час прямого ефіру грузинської телекомпанії "Іберія" побилися два кандидата в депутати - представник блоку "Паата Бурчуладзе - Держава для народу" Іраклій Глонти і представник блоку "Топадзе - Промисловці, Наша батьківщина" Заза Агладзе.

Місцеве видання News Georgia пише, що Глонти звинуватив лідера блоку "промисловців" Гогі Топадзе в тому, що він діє в інтересах Росії. Агладзе не сподобалися ці заяви. Він вирішив захищатися і кинув в опонента склянкою з водою, а потім напав на нього. Тоді Глонти також кинув у свого політичного суперника склянку з водою, зачепивши при цьому ведучу дебатів. Журналістка не змогла припинити бійку і змушена була завершити прямий ефір.

Блок "Паата Бурчуладзе - Держава для народу" об'єднав нещодавно створену партію оперного співака Паати Бурчуладзе з партією колишніх соратників екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі, а також з найактивнішою непарламентською партією "Нові праві". Політичне об'єднання дотримується прозахідних поглядів.

Блок "Топадзе - Промисловці, Наша батьківщина" об'єднав колишніх прихильників Бідзіна Іванішвілі - партію "Промисловість врятує Грузію", що покинули владну коаліцію, з проросійською партією "Наша батьківщина". Цей блок виступає за налагодження відносин з Росією за рахунок відмови Грузії від вступу в європейські та євроатлантичні структури.

За останній тиждень це вже друга бійка в прямому ефірі, в якій беруть участь представники "промисловців". Нещодавно бійка під час дебатів відбулася між двома кандидатами-мажоритарниками.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram