ГоловнаСвіт

Саркозі: мігранти повинні асимілюватися у французьке суспільство

Екс-президент Франції в разі переобрання пообіцяв вести нещадну боротьбу з ісламським тероризмом.

Саркозі: мігранти повинні асимілюватися у французьке суспільство
Николя Саркози
Фото: EPA/UPG

Екс-президент Франції і кандидат на посаду голови держави Ніколя Саркозі зажадав від мігрантів асимілюватися у французьке суспільство.

Про це повідомляє BFMTV.

"Охочі стати французами повинні говорити по-французьки, слідувати нашому способу життя. Нам не потрібна висока ступінь інтеграції приїжджих у наше суспільство, яка нічого не дає, нам потрібна їхня асиміляція", - заявив Саркозі, виступаючи перед своїми прихильниками.

"Я буду президентом дії, я не припускаю 238 убитих", - пообіцяв кандидат на посаду голови держави, маючи на увазі загальне число жертв терактів у Франції, починаючи з січня 2015 року. Він також запевнив, що буде вести нещадну боротьбу з ісламським тероризмом.

Про свій намір балотуватися на посаду президента Франції Ніколя Саркозі повідомив 22 серпня цього року. "Я прийняв рішення стати кандидатом у президенти на виборах 2017 року. Франція вимагає, щоб їй віддали все. Я зрозумів, що в мене є сили вести цю боротьбу в цей поворотний історичний момент", - йдеться в його заяві.

Ніколя Саркозі був президентом Франції в період з 2007-го по 2012 рік. На посаді голови держави його змінив Франсуа Олланд, який повідомив про свою ймовірну участь у президентській кампанії 19 серпня цього року.

Вибори президента Франції пройдуть у квітні-травні 2017 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram