ГоловнаСвіт

Біля залізничної станції в Нью-Джерсі знайшли саморобні бомби

Пакет поклали в сміттєвий бак.

Біля залізничної станції в Нью-Джерсі знайшли саморобні бомби
Фото: nbcnews.com

В американському місті Елізабет у штаті Нью-Джерсі робот-сапер підірвав підозрілий пакет, в якому було п'ять саморобних бомб, розповів на брифінгу мер міста Кріс Болведж, повідомляє NBC News.

За його словами, вибух був контрольований. "Зважаючи на гучність, люди могли серйозно постраждати або травмуватися, якби вони були безпосередньо близько", - сказав він.

Пакет у сміттєвому баку виявили двоє чоловіків. За словами мера, контейнер розміщувався за 90 метрів від жвавого бару, а сам пакет містив дроти і трубки. Залізничне сполучення, що проходить через станцію, на певний час призупинено.

Кілька високопоставлених співробітників правоохоронних органів у бесіді з NBC розповіли, що виявлений пакет поряд із залізничною станцією міста Елізабет був схожий на той пристрій, який вибухнув у місті Сісайд-Парк.

У суботу в штаті Нью-Джерсі стався вибух у місті Сісайд-Парк, де повинен був пройти благодійний забіг. Вибуховий пристрій також розміщувався в сміттєвому баку. Прокуратура округу Оушен повідомляла, що в баку були ще дві саморобні бомби, які не вибухнули. Постраждалих під час вибуху не було.

У суботу також стався вибух у Нью-Йорку, внаслідок якого постраждали не менш ніж 29 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram