ГоловнаСвіт

17 людей загинули в Москві в результаті пожежі на складі (оновлено)

Загиблі, за попередніми даними, є приїжджими з Киргизстану.

17 людей загинули в Москві в результаті пожежі на складі (оновлено)
Архивное фото
Фото: moscow.mchs.ru

16 людей загинули в суботу вранці в результаті пожежі на складі на північному сході Москви.

За даними "Інтерфаксу", загинули 17 людей, ще троє перебувають у лікарні.

"Пожежу в адміністративно-складській будівлі друкарні ліквідовано на площі 200 кв. метрів. 16 тіл було виявлено на місці, ще одна жінка померла в НДІ швидкої допомоги ім. Скліфосовського", - сказало джерело видання в екстрених службах Москви. У цьому стаціонарі перебуває ще один потерпілий. Крім того, в 36 міську лікарню госпіталізовано двоє потерпілих.

Загиблі, імовірно, є приїжджими з країн СНД.

Своєю чергою мер Москви Сергій Собянін пообіцяв спільно з правоохоронними органами розібратися в причинах пожежі на Алтуфьєвському шосе, що призвела до людських жертв.

"На Алтуфьєвському шосе в промзоні сталася пожежа. На жаль, велика кількість жертв. Будемо розбиратися разом з правоохоронними органами", - написав градоначальник на своїй сторінці в твітері в суботу.

Оновлення. Начальник московського управління МНС РФ Ілля Денисов заявив, що причиною пожежі стала несправність світильника в одному з приміщень.

"Зараз причина загоряння встановлена майже на 100%, їй послужила несправність світильника в одному з приміщень складу, в якому містилося багато легкозаймистих рідин і паперової продукції, в результаті чого пожежа розповсюдилася з першого поверху по шахті ліфта в приміщення, в якому перебували загиблі люди", - сказав він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram