ГоловнаСвіт

Москвичка вкрала у вітчима 3,5 млн рублів і витратила їх на зоопарк

Для контактного зоопарку вона купила кажанів, змій і ігуан.

Москвичка вкрала у вітчима 3,5 млн рублів і витратила їх на зоопарк

У Москві 18-річна дівчина вкрала у вітчима 3,5 млн рублів, замінила їх квитками "банку приколів", а потім витратила гроші на відкриття контактного зоопарку, таксі та їжу з ресторанів, повідомляє РИА Новости.

Зазначають, що в поліцію звернувся 47-річний москвич із заявою про крадіжку. Чоловік розповів, що декілька днів тому він виявив підміну грошових коштів - більш ніж 3,5 млн рублів, що зберігалися в сейфі, на квитки "банку приколів".

Поліція встановила, що до крадіжки причетна 18-річна пасербиця потерпілого. Дівчину затримали.

З'ясувалося, що понад 200 тисяч рублів вона витратила на послуги таксі, понад 170 тисяч - на замовлення їжі з ресторанів додому. Також вона взяла в оренду чотири столичних квартири, де відпочивала зі своїми друзями, і нежитлове приміщення, в якому вирішила відкрити контактний зоопарк. За даними МВС, дівчина купила багато екзотичних тварин, у тому числі кажанів, змій і ігуан.

Як з'ясували поліцейські, дівчина підгледіла комбінацію цифр, якою вітчим відкривав сейф, і час від часу брала зі схованки різні суми грошей і замінювала їх на купюри "банку приколів".

Як повідомляли, мешканка Новосибірська, яка заборгувала близько 50 тис. рублів (750 доларів) за житлово-комунальні послуги, намагалася сховатися від приставів під лінолеумом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram