ГоловнаСвіт

Керрі запевнив, що США, Німеччина і Франція активно працюють з українського питання

Держсекретар США провів переговори з німецьким колегою.

Керрі запевнив, що США, Німеччина і Франція активно працюють з українського питання
Фото: пресс-служба президента

Державний секретар США Джон Керрі після зустрічі з головою МЗС Німеччини Франком Вальтером Штайнмаєром у четвер у Вашингтоні заявив журналістам, що США, Німеччина і Франція активно працюють щодо імплементації мінських домовленостей і питання російської агресії на сході Європи.

Про це повідомляє Укрінформ.

"Ми дуже тісно співпрацюємо над повною імплементацією мінських домовленостей, де Німеччина і Франція є нашими провідними делегаціями на переговорах", - розповів Керрі про зміст переговорів із німецьким колегою.

Держсекретар США наголосив, що країни намагаються працювати згуртовано для того, щоб повністю реалізувати цілі щодо відновлення суверенітету України, "чого вона заслуговує і чого потребує".

Сторони також обговорили інші важливі міжнародні питання.

"Ми пов'язані між собою, як ніколи раніше. Ми нещодавно зустрічалися в Брюсселі, зустрічалися в Лондоні, ми обидва прихильники міцного Євросоюзу і дуже потужного НАТО, і продовжуємо рішучу взаємодію з усіх питань, які постають перед нами", - зауважив голова Держдепартаменту США.

Раніше в липні держсекретар США Джон Керрі заявив, що п'ять країн працюють над тим, щоб Україна отримала допомогу у вигляді летального озброєння.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram