ГоловнаСвіт

Російський "Первый канал" видав протести в Окленді за ловців покемонів

Телеканал використав кадри протесту проти жорстокості поліцейських у США.

Російський "Первый канал" видав протести в Окленді за ловців покемонів
Фото: Скриншот видео

Російський "Первый канал" видав учасників акції проти жорстокості поліцейських у США за шанувальників популярної гри Pokemon Go.

У випуску новин увечері 19 липня показали сюжет під назвою "Монстри в телефоні можуть завести не туди - модна гра захоплює світ".

На 2-й хвилині відео показано кадри, як люди виходять на автотрасу і перекривають рух.

"На цьому відео ловці покемонів юрбою кидаються на жваву трасу - так, що машини ледве встигають загальмувати. А в Америці два гравці потрапили в лікарню, зірвавшись з урвища під час віртуальної полювання", - коментує все, що відбувається, телеведучий.

Насправді в програмі використовувалися кадри протесту проти жорстокості поліцейських в Окленді США. Це відео було опубліковано на сайті американського телеканалу ABC7 News. Акція була присвячена пам'яті двох чорношкірих чоловіків, яких застрелили поліцейські в Міннесоті і Луїзіані.

Нагадаємо, раніше в уряді Росії запропонували замінити покемонів Чебурашкою.

Pokеmon Go - онлайн-гра з елементами доповненої реальності, яка продовжує бити рекорди популярності, поступово охоплюючи весь світ. Мета гри - "збирати" якомога більше покемонів у реальному світі. Коли гравець запускає додаток, він бачить на екрані інтерактивну карту свого міста. Покемонів можна виявити за шелестом трави в телефоні та спеціальним індикатором у куточку дисплея.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram