ГоловнаСвіт

В уряді Росії запропонували замінити покемонів Чебурашкою

Улюкаєв зізнався, що не уявляє собі, що таке покемони.

В уряді Росії запропонували замінити покемонів Чебурашкою
Фото: http://www.peoples.ru/

Міністр економічного розвитку Росії Олексій Улюкаєв запропонував "вітчизняну" альтернативу покемонам, які знову набрали популярність завдяки мобільному додатку Pokemon Go. Міністр вважає, що конкуренцію японським мультиплікаційним героям може скласти Чебурашка, повідомляють РІА Новини.

"Мені сказали, що тут, в Японії, Чебурашка дуже популярна. Значить, треба просувати нам. Дійсно, це серйозна річ - просування наших таких брендів, було б добре, але покемони - це не для мене», - заявив міністр.

Улюкаєв зізнався, що не може висловити свого ставлення до найпопулярнішої гри в світі на цей момент.

"Я не дуже уявляю собі, що це таке. Ось я знаю, що таке Тамагочі, у мене, у дітей є", - сказав російський міністр.

Раніше повідомлялося, що в Раді Федерації запропонували законодавчо обмежити гру Pokemon Go. Сенатор Франц Клінцевич впевнений, що через гру "диявол прийшов через цей механізм і намагається просто розвалити нас ізсередини духовно".

Нагадаємо, Pokеmon Go - онлайн-гра з елементами доповненої реальності, яка продовжує бити рекорди популярності, поступово охоплюючи весь світ.

Мета гри - "збирати" якомога більше покемонів у реальному світі. Коли гравець запускає додаток, він бачить на екрані інтерактивну карту свого міста. Покемонів можна виявити по шелесту трави в телефоні та спеціальному індикатору в кутку дисплея.

Як повідомлялося, у США чоловік відкрив стрілянину по підлітках, що шукали покемонів біля його будинку, прийнявши їх за грабіжників.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram