ГоловнаСвіт

ВПС США втратили всі дані про внутрішні розслідування з 2004 року

Йдеться про 100 тис. розслідувань.

ВПС США втратили всі дані про внутрішні розслідування з 2004 року
Фото: syria.t30p.ru

Через комп'ютерний збій керівництво ВПС США втратило всі дані про внутрішні розслідування з 2004 року.

Про це повідомляє Defense One.

Згідно з цією інформацією, з комп'ютерів прокуратури ВПС і відділу зі зв'язків з законодавчими органами зникла вся інформація з 2004 року: і про дрібні трудові спори, і про великі справи про можливі шахрайства, усі скарги та результати внутрішніх розслідувань. В цілому мова йде про 100 тис. розслідувань.

У компанії Lockheed Martin, яка займалася управлінням базою даних, не можуть пояснити причину збою. Defense One пояснює, що Lockheed Martin намагалася самостійно відновити інформацію протягом двох тижнів і лише потім звернулася до представників ВПС.

Силовики, у свою чергу, попросили про допомогу Пентагон і приватних фахівців. "Ми проводимо необхідні перевірки і досліджуємо всі можливі причини, проте наразі немає ознак [умисного пошкодження баз даних]", - повідомила офіційний представник ВПС Енн Стефанек.

У Lockheed відмовилися відповідати на уточнювальні питання щодо цього інциденту.

"Ми знаємо про проблеми пошкодження даних у системі автоматизованого стеження (ACTS) ВПС і працюємо з ВПС, щоб визначити причину і відновити втрачені дані", - сказала Морін Шуман, прес-секретар компанії.

Як повідомлялося раніше, у США задумалися про виробництво аналога автомата Калашникова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram