ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

У Москві чоловік обстріляв дитячий майданчик з пневматики

Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд

На сході Москви чоловік обстріляв дитячий майданчик з пневматичної гвинтівки.

Про це повідомляє "Интерфакс" з посиланням на джерело у правоохоронних органах.

Підозрюваний відкрив вогонь з вікна квартири, розташованої на четвертому поверсі будинку номер 12 на вулиці Новокосинська. Чоловік зробив щонайменше три постріли і влучив у потилицю підлітку, який перебував на майданчику. Про стан потерпілого не повідомляється.

За фактом події порушено кримінальну справу про умисне заподіяння легкої шкоди здоров'ю (стаття 115 КК РФ). Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

28 травня у Москві на вулиці Теплий Стан невідомий з пневматики обстріляв з балкона перехожих. У результаті постраждала жінка, яка вигулювала собаку у дворі. Пізніше того ж дня підозрюваного затримали. За даними джерела у правоохоронних органах, він перебуває на обліку у психоневрологічному диспансері.

17 травня в Калузі 58-річний чоловік відкрив стрілянину з пневматичної гвинтівки на території одного з гаражних кооперативів міста. Чоловік поцілив у 16-річного підлітка, його ушпиталили. Підозрюваного затримали, за фактом події порушено кримінальну справу про умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram