ГоловнаСвіт

Трамп закликав до "етнічної гармонії" і пообіцяв об'єднати країну

Мільярдер тимчасово змінив риторику.

Претендент на посаду президента США мільярдер Дональд Трамп, відомий своїми провокаційними заявами під час передвиборної кампанії, несподівано звернувся до учасників християнської євангельської конференції із закликом до "етнічної гармонії".

Про це повідомляє euronews.

"Свобода будь-якого виду передбачає, що нікого не можна судити за його расовою приналежністю чи кольором шкіри. І зараз наша країна надзвичайно розділена. Ми збираємося об'єднати її!" - заявив він, виступаючи у Вашингтоні.

Однак покинувши Вашингтон, уже в Ричмонді Трамп виступив перед своїми прихильниками у звичному ключі. Він розкритикував не тільки свою суперницю Гілларі Клінтон, а й сенатора-демократа Елізабет Уаррен.

"Знаєте, Покахонтас - і я роблю Покахонтас ведмежу послугу, це несправедливо... Так ось, Елізабет Уаррен - я її називаю недолугою - найгірший сенатор у всьому США. Вона практично не зробила нічого, не прийняла жодного закону", - заявив він.

Також Трамп зазначив, що якби Уаррен могла, то американці сьогодні платили б 95% податків. "І саме її обирає Клінтон!" - зробив висновок мільярдер.

Нагадаємо, раніше Трамп заручився числом делегатів, необхідним для його висунення єдиним кандидатом від своєї партії на виборах президента США в листопаді. Національний з'їзд Республіканської партії відбудеться в Клівленді (штат Огайо) 18-21 липня.

Вибори президента США заплановано на 8 листопада.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram