ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

У московському метро студент напав на поліцейського з розвідним ключем

Потерпілого сержанта поліції госпіталізували з травмами.

У московському метро студент напав на поліцейського з розвідним ключем
Московское метро
Фото: EPA/UPG

У московському метро затримали 17-річного студента коледжу, який несподівано знавіснів у вагоні і почав погрожувати пасажирам. Під час затримання юнак вчинив опір, вдаривши поліцейського по голові сантехнічним ключем.

Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на прес-службу ГУ МВС по Москві.

Інцидент стався на станції "Білоруська" Кільцевої лінії в п'ятницю ввечері. Від машиніста прибулого туди електропоїзда поліцейським надійшло повідомлення про порушення порядку: один із пасажирів почав поводитися у вагоні неадекватно.

Співробітники МВС на платформі очікували прибуття поїзда з проблемним пасажиром. Коли двері відчинилися, студент накинувся на одного з правоохоронців, ударивши його ключем. "Вони [поліцейські] стріляти в нього не стали, просто скрутили вже разом. Сказали, що на п'яного не схожий", - розповів очевидець.

Потерпілого сержанта поліції госпіталізували з травмами. Матеріали щодо інциденту передали до Слідчого комітету РФ для вирішення питання про порушення кримінальної справи.

Нагадаємо, наприкінці лютого жінка ходила біля однієї зі станцій московського метро з відрізаною головою дитини і кричала "Аллах акбар".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram