ГоловнаСвіт

У США суд засудив чоловіка до довічного ув'язнення за керування авто в нетверезому стані

Чому чоловіка раніше не позбавили водійських прав, не повідомляють.

У США суд засудив чоловіка до довічного ув'язнення за керування авто в нетверезому стані

Окружний суд округу Монтгомері в американському штаті Техас засудив до довічного ув'язнення чоловіка, якого з 1980-го до 2013 року дев'ять разів викривали в керуванні автомобілем напідпитку.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Sky News.

Суддя визнала Дональда Міддлтона рецидивістом і затятим злочинцем, якому більше нічого робити на волі. При цьому не повідомляють, чому чоловіка раніше не позбавили водійських прав.

У травні 2015 року Міддлтон, перебуваючи за кермом у стані алкогольного сп'яніння, зіткнувся з автомобілем, який їхав по зустрічній смузі.

Машиною, в яку врізався житель Х'юстона, керував 16-річний син поліцейського з Монтгомері. Він не постраждав, а Міддлтон зник із місця ДТП і спробував сховатися в магазині, але продавці видали його поліції.

Уперше техасець попався п'яним за кермом у 1980 році, уточнює Click2Houston. У 1997 році Міддлтона також викрили в подібному порушенні, а у 2000-му після декількох аналогічних випадків його кілька разів відправляли до в'язниці. Через п'ять років він знову опинився в місцях позбавлення волі за керування в нетверезому стані і ще один раз у 2008-му, вже за восьме за рахунком подібне порушення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram