ГоловнаСвіт

У чоловіка, який стріляв в університеті Лос-Анджелеса, знайшли список жертв

У поліції припустили, що вбивця страждав від психічного розладу.

У чоловіка, який стріляв в університеті Лос-Анджелеса, знайшли список жертв
Фото: one2.ru

У чоловіка, який влаштував у середу стрілянину в Каліфорнійському університеті Лос-Анджелеса, знайшли вдома список жертв, який привів слідчих до місця чергового вбивства, де було виявлено тіло жінки.

Про це інформує ВВС.

Про знахідку розповів шеф поліції міста Чарлі Бек. Він також назвав ім'я стрільця - це Майнак Саркар, житель Міннесоти. За словами поліцейського, Саркар спеціально приїхав в університет зі зброєю, перед цим склавши список жертв, в якому значився вбитий ним професор Вільям Клаг.

Також у списку було ім'я жінки, яка жила в Міннесоті неподалік від будинку Саркара. Приїхавши на її адресу, поліцейські виявили жінку застреленою.

У списку Саркара було також ім'я ще одного викладача університету, якого він, схоже, вбити не встиг. Застреливши Вільяма Клага, Саркар наклав на себе руки.

У списку на сайті університету Саркар вказаний як один із членів дослідницької групи з біомеханіки, якою керував вбитий ним Клаг. За словами шефа поліції, мотив убивці може бути пов'язаний з тим, що він вважав, ніби Клаг викрав його інтелектуальну власність - комп'ютерний код, який потім використовував у своїй розробці.

Також Чарлі Бек припустив, що Саркар страждав від психічного розладу.

Раніше повідомляли, що, за заявами шефа поліції Лос-Анджелеса, двоє загиблих, застрелених у Каліфорнійському університеті, наклали на себе руки.

Нагадаємо, в лютому в американському місті Хесстон (штат Канзас, США) співробітник підприємства Excel Industries застрелив трьох своїх колег, ще 14 отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram