ГоловнаСвіт

У США неоконсерватори мають намір висунути свого кандидата в президенти

Противники Трампа з Республіканської партії шукають йому альтернативу

У США неоконсерватори мають намір висунути свого кандидата в президенти
Дэвид Френч, David French
Фото: twitter.com/davidafrench

Неоконсерватори у США мають намір висунути свого кандидата на президентські вибори у США і розглядають на цю роль блогера та ветерана війни в Іраку Девіда Френча (David French).

Про це повідомляє агентство Bloomberg з посиланням на джерела у Республіканській партії.

Неоконсерватори намагаються знайти альтернативу мільярдерові Дональду Трампу, який фактично залишився єдиним кандидатом в президенти від Республіканської партії, зазначає агентство.

Перемога Трампа на праймериз розколола республіканців, і тепер деякі з них шукають альтернативного кандидата на президентські вибори, зазначає CNN.

Девід Френч брав участь в операції американських військ "Іракська свобода". Зараз він працює юристом і пише колонку для журналу National Review. Також Френч - автор кількох книг.

За даними джерел Bloomberg, Френч ще не прийняв рішення про участь у президентських перегонах. У разі висунення він піде на вибори як незалежний кандидат.

Раніше цього тижня Лібертаріанська партія висунула екс-губернатора штату Нью-Мексико Гарі Джонсона на пост кандидата в президенти США.

У демократів колишній держсекретар Гілларі Клінтон практично гарантувала собі номінацію на президентські вибори, здобувши перемогу на праймериз у більшості штатів.

Імена кандидатів у президенти від Демократичної та Республіканської партій офіційно оголосять на початку червня. Вибори президента США відбудуться 8 листопада.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram