ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

У Ленінградській області впав пасажирський вертоліт (оновлено)

Вертоліт зачепився за дроти.

У Ленінградській області впав пасажирський вертоліт (оновлено)
Eurocopter

У Ленінградській області Росії в Приозерському районі розбився вертоліт Eurocopter, на борту якого були двоє осіб.

Про це повідомляє "Інтерфакс".

Джерело екстреної служби в розмові з агентством сказало, що командир вертольота Bell, який був на зв'язку з екіпажем вертольота, що розбився, говорив про його падіння в озеро.

Повідомлення на сайті регіонального управління МНС з'явилося о 09:20 за місцевим часом.

"На місці події виїхали чергові зміни 143 пожежної частини протипожежної служби Ленінградської області і пошуково-рятувального загону міста Приозерськ (дев'ять осіб, дві одиниці техніки)", - йдеться в повідомленні.

У розмові з ТАРС джерело в правоохоронних органах регіону сказало, що вертоліт близько 9:00 зачепився за дроти, після чого зазнав аварії. Як розповіли в прес-службі адміністрації регіону агентству, вертоліт вилетів з турбази "Зв'язківець".

Оновлення. Як повідомляє FlashNord з посиланням на джерело в правоохоронних органах регіону, що ті, що перебували на борту вертольота, загинули.

Представник обласного уряду підтвердив РИА Новости, що на борту Eurocopter були дві людини. За його словами, зараз їх шукають рятувальники. Співрозмовник агентства також уточнив, що вертоліт впав в озеро Суходольська за 20 метрів від берега, повністю пішов під воду і міститься на восьмиметровій глибині. На місце події викликали вертоліт МНС Мі-8, щоб підняти потерпілу аварію машину з дна.

Джерело в екстрених службах регіону повідомило "Інтерфаксу", що Eurocopter летів в зв'язці з вертольотом Bell. Обидва апарати, за даними співрозмовника агентства, виконували несанкціонований політ з майданчика "Сосни" в Санкт-Петербурзі. "Під час прольоту над озером Суходольська командир вертольота Bell повідомив про те, що Eurocopter впав в озеро", - додав він.

Нагадаємо, 19 квітня на Ямалі розбився вертоліт експедиції, що шукала зниклого в 1914 році полярника.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram