ГоловнаСвіт

У Вірменії спростували рішення уряду про визнання незалежності Нагірного Карабаху

Після обговорень законопроект можуть внести до порядку денного, відкласти або відхилити

У Вірменії спростували рішення уряду про визнання незалежності Нагірного Карабаху
Столица Нагорного Карабаха Степанакерт
Фото: happyholidays.am

Уряд Вірменії не схвалив законопроект про визнання незалежності Нагірно-Карабаської республіки, повідомляють Новини Вірменії.

За словами прес-секретаря прем'єр-міністра Вірменії Гоар Погосян, 5 травня на засіданні уряд схвалив висновок щодо законопроекту 2 депутатів парламенту "Про визнання республіки Арцах", де чітко вказано, що "уряд Вірменії буде обумовлювати прийняття поданого законопроекту результатами обговорень між Вірменією і Нагірним Карабахом, враховуючи подальші процеси, в тому числі зовнішні чинники".

Як заявив голова прес-служби парламенту Арсен Бабаян, зазначений законопроект мають обговорити в Комісії Національних Зборів із зовнішніх зв'язків упродовж 30 днів із моменту подання (термін закінчується 19 травня).

"Після обговорень та ухвалення законопроект внесуть до проекту порядку пленарного засідання. Його можуть внести до порядку денного, відкласти або відхилити", - зазначив Бабаян.

Раніше повідомляли, що уряд Вірменії схвалив законопроект про визнання незалежною державою Нагірно-Карабаську республіку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram