ГоловнаСвіт

Керівництво FlyDubai назвало нормальними умови для посадки Boeing, який розбився в Ростові-на-Дону

Обидва пілоти вже приземлялися в Ростові

Керівництво FlyDubai назвало нормальними умови для посадки Boeing, який розбився в Ростові-на-Дону
Фото: EPA/UPG

Умови в аеропорту Ростова-на-Дону під час приземлення лайнера, що розбився, були добрими з погляду технічного оснащення аеропорту.

Про це на прес-конференції в Дубаї у зв'язку з катастрофою Boeing-737 в ніч проти 19 березня повідомили керівники FlyDubai, передає Медуза.

Генеральний директор перевізника Граїт аль-Граїт зазначив: якщо керівництво аеропорту не вважало, що потрібно закрити його, то й погодні умови були нормальними. За словами голови авіакомпанії, обидва пілоти Boeing уже приземлялися в Ростові.

Нагадаємо, літак Boeing 737-800 розбився в ніч проти 19 березня в аеропорту Ростова-на-Дону. Жертвами авіакатастрофи стали 62 людини, в тому числі сім членів екіпажу. Більшість загиблих були росіянами.

Пілоти не змогли посадити літак з першого разу, пішли на друге коло і близько двох годин провели в повітрі. Потім літак зазнав аварії. За даними слідства, основними версіями катастрофи є помилка пілотування через погану погоду і технічна несправність.

Згідно з даними на офіційній сторінці Департаменту консульської служби МЗС у фейсбуці, серед пасажирів авіарейсу FZ 981 рейсу Дубай - Ростов-на-Дону було вісім громадян України, зокрема сім'я з трьох осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram