ГоловнаСвіт

З'явилося розслідування про старшу доньку Путіна

Марія Фаасен виявилася далекою від "скреп"

З'явилося розслідування про старшу доньку Путіна
Мария Путина в 2011 году
Фото: http://newtimes.ru/

Російський журнал The New Times опублікував розслідування про старшу доньку президента Росії Володимира Путіна Марію.

За даними видання, Марія живе будинку на Новінському бульварі в Москві, по сусідству з посольством США. The New Times пише, що туди Марія Путіна переїхала чотири роки тому, коли проїзд до елітного будинку закрили шлагбаумом, у під'їзді посадили охорону і під час продажу квартир ріелтори почали вказувати, що "в'їзд - строго за перепустками, будинок охороняється ФСО, МВС і спецпризначенцями з американського посольства".

Старша донька Путіна багато подорожує світом, катається на дорогих яхтах і наймає за кордоном педагогів. Вона читає лекції у студентському клубі МДУ "Майбутній лікар", причому студентам під час виступу не дозволяють знімати її на телефон.

У Марії широке і різноманітне коло знайомих за кордоном: серед її друзів є художниця-лесбіянка і тренер з фітнесу - гей з Лондона.

Старша донька Путіна народилася 1985 року, навчалася на факультеті фундаментальної медицини МДУ з 2006-го по 2011 рік під прізвищем Воронцова. Крім цього імені, Марія Путіна також використовувала документи ще на чотири прізвища.

Закінчивши МДУ з червоним дипломом, Марія вступила до аспірантури ендокринологічного наукового центру (ЕНЦ) МОЗ РФ.

Як пише видання, старша донька Путіна заміжня за голландським підприємцем Йоррітом Фаассеном і тепер носить його прізвище. Фаассен з 2007 року обіймав у "Газпромі" посаду директора з розвитку бізнесу, однак згодом покинув компанію і потім працював у сфері консалтингу (донедавна очолював раду директорів "МЭФ Аудит").

За даними The New Times, приблизно півроку тому прізвище Фаассена зникло з сайту "МЭФ Аудит", а Марію перестали зустрічати її сусіди по будинку поряд із посольством США в Москві. Як стверджує журнал, "в її житті відбулися важливі події: вона народила доньку і стала кандидатом медичних наук Марією Фаассен".

Нагадаємо, про життя сім'ї Путіна донедавна не було відомо майже нічого. Однак наприкінці 2015 року з'явилося розслідування про життя молодшої дочки Путіна Катерини Тихонової. Вона керує компанією "Иннопрактика", яка бере участь у проекті з розвитку МДУ на суму 110 млрд руб., а її чоловік Кирило Шамалов у 33 роки — власник активу ціною $2,85 млрд. Також напередодні стало відомо, що колишня дружина Путіна Людмила вийшла заміж за 37-річного і змінила прізвище на Очеретна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram