ГоловнаСвіт

Джеб Буш назвав Клінтон загрозою для США

Екс-губернатор Флориди впевнений, що у разі обрання Клінтон вирішуватиме спершу особисті питання

Джеб Буш назвав Клінтон загрозою для США
Джеб Буш
Фото: EPA/UPG

Перемога Гілларі Клінтон на президентських виборах стане катастрофою для національної безпеки США.

Про це на теледебатах заявив претендент на пост глави держави від Республіканської партії, колишній губернатор штату Флорида Джеб Буш, повідомляє Fox News.

За словами Буша, на Клінтон лежить відповідальність за "напад терористів на американське консульство у лівійському місті Бенгазі", а також за "перезавантаження відносин з Росією".

"Вона буде кошмаром для США", - заявив екс-губернатор.

Він також висловив упевненість у тому, що перший час у разі обрання Клінтон вирішуватиме особисті питання. "Вона, можливо, кидатиметься між Білим домом і судом", - додав Буш.

Джеб Буш - син 41-го президента США Джорджа Буша і молодший брат 43-го президента США Джорджа Вокера Буша. Він обіймав пост губернатора Флориди з 1999-го по 2007 роки. Він офіційно оголосив про участь у президентській гонці 15 червня.

Спочатку Буш розглядався як фаворит для затвердження партією кандидатом на виборах, проте його кампанія яскравістю не відрізнялася, і його відсотковий рейтинг, судячи з опитувань, не дотягує до двозначного числа. Зокрема він запропонував американцям збільшити кількість робочих годин, пообіцяв заборонити аборти за державний кошт, а також заявив, що у разі перемоги на виборах знову дозволить американським спецслужбам застосовувати тортури.

Колишній держсекретар Гілларі Клінтон, за опитуваннями громадської думки, лідирує серед демократів у боротьбі за звання кандидата на пост президента США. Її основним суперником серед республіканців вважається мультимільярдер Дональд Трамп.

Вибори президента США відбудуться 8 листопада 2016 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram