ГоловнаСвіт

В Індонезії спростували інформацію про затонуле судно з більш ніж 100 пасажирами на борту

Рятувальники намагаються дістатися постраждалого корабля, але заважають високі хвилі

В Індонезії спростували інформацію про затонуле судно з більш ніж 100 пасажирами на борту
Фото: rackcdn.com

Корабель, який перевозить понад 100 пасажирів, продовжує дрейфувати у бурхливому морі біля берегів Індонезії, повідомили агентство Рейтер у поліції країни, спростовуючи поширену раніше ЗМІ інформацію, що судно затонуло.

"Корабель не потонув", - сказав прес-секретар поліції Южний Сулавесі Франс Барунг по телефону, додавши, що портова влада втратила контакт із судном після того, як його двигун зламався.

Начальник Національного пошуково-рятувального загону агентства Індонезії Бамбанг Соелістіо заявив, що команда рятувальників намагається дістатися постраждалого корабля.

"Корабель перевозив 122 людини на борту. Команда з нашої штаб-квартири... все, що ми маємо, ми розгортаємо там, але рятувальникам заважають високі хвилі", - сказав він.

Сайт Новини Detik.com раніше повідомив, що на борту судна, яке вийшло з порту Колака і прямувало через затоку Боні в провінцію Південна Сулавесі, коли воно затонуло, перебували 108 осіб.

За іншими даними, на борту корабля було 122 людини.

Нагадаємо, в Егейському морі біля берегів Туреччини в ніч проти 19 грудня перекинувся човен з мігрантами, в результаті чого щонайменше 18 людей загинули.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram