ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Благовєщенськ виставили на продаж

Вартість адміністративного центру Амурської області оцінили у 788 тисяч

Благовєщенськ виставили на продаж
Фото: novostiua.net

На сайті безкоштовних оголошень з'явилася пропозиція про продаж Благовещенська - адміністративного центру Амурської області Росії і Благовєщенського району з населенням понад 200 тис. осіб. Ціну столиці регіону визначили у розмірі 50 млн рублів ($788 тис.).

"Продається місто. Благовєщенськ. Територія велика, обширна + бонус - два Володимирські озера. У копмлекті аквапарк, набережні, а також Амур і Зея. Є недолік - велика кількість біосміття, проблема розв'язувана. Можливий торг і обмін", - йдеться в оголошенні, розміщеному на сайті avito.ru 4 листопада.

Це не перший випадок, коли на торги виставляють ціле місто або країну. Так, у 2012 році на аукціон виставили Грецію, особливо відзначивши "двадцятирічну традицію хабарництва". У 2008 році пропонували купити Бельгію та Ісландію. У 2007 році бельгійці запропонували всім охочим придбати свого прем'єр-міністра.

У 2013 році на eBay з'явився лот під назвою "Росія". Пустити з молотка державу вирішив житель башкирського міста Белебей. Організатор торгів вказав, що країна "офіційно використовувалася" тисячу років і знаходиться в "нормальному стані". Того ж року на Уралі невідомий опублікував оголошення, що пропонує придбати третій за величиною муніципалітет Челябінської області - Златоуст. Ціна лота була призначена у 500 млн рублів.

Нагадаємо, у 2011 році на німецькому eBay виставили дітей для усиновлення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram